Optredens

2018:

8 april: Visio de Brink. Wat een heerlijk publiek om voor op te treden. Het lieve en enthousiaste publiek zong een aantal liederen met ons mee. Elk jaar weer fijn om voor deze lieve mensen te mogen zingen!

9 juni: Groot vocaal festival Annen. Wat een topdag hebben we weer gehad op het #Vocaal #Festival #Annen! Wat is het toch fantastisch om samen met vele ander koren op zo'n gewelig georganiseerd festival op te treden. En ook het weer was ons wederom zeer gunstig gezind. 

3 november: Openbedrijvendag Midden- Drenthe. We waren uitgenodigd om bij de Openbedrijvendag Midden- Drenthe aanwezig te zijn, waarbij we eveneens werden gevraagd om een optreden te verzorgen. En natuurlijk gaven we graag gehoor aan dit verzoek. Het was een geslaagd optreden, mede door het fijne publiek. 

8 december: Kerstmarkt Wezup. Ook dit jaar werden gevraagd een optreden te verzorgen tijdens de kerstmarkt in Wezup. En natuurlijk wilden we dit! Geheel in kerstsfeer hebben we ons kerstrepertoire en gehore gebracht en samen met het fijne publiek genoten. Ondanks dat het weer niet meewerkte, hebben we met veel plezier gezongen. 

9 december: Kerstconcert Visio de Brink. Heerlijk gezongen deze zondagmiddag bij Visio de Brink in Vries. Wat een enthousiast publiek hebben we daar toch. 

14 december: Kerstmarkt Beilen. Met elkaar hebben we opgetreden op de kerstmarkt in Beilen. Ook hier waren leuke en enthousiaste luisteraars. We kijken terug op een gezellige avond!!

Het zou fantastisch zijn als we onze gezellige groep zouden kunnen uitbreiden met nog meer leden, en dan met name mannen! Als je zin hebt om eens te komen kijken en luisteren op een repetitie avond, we repeteren elke woensdagavond van 19:30u tot 21:30u in het gebouw van DAAD aan de Pfaltz in Beilen. Wees welkom!

Popkoor Amuzed
DAAD Architectenbureau
Paltz 21      
9411 PM - Beilen

popkooramuzed@hotmail.com

Repeteren doen we elke woensdagavond van 19:30u tot 21:30u. Als het je leuk lijkt om met ons mee te zingen, dan ben je van harte welkom om een keer te komen kijken!