werving

Popkoor Amuzed: “We want them all!”

 02 amuzed april 2019

Popkoor Amuzed is een gezellig gemengd popkoor uit Beilen. Momenteel bestaat het koor uit 15 leden, voornamelijk vrouwen. Om er voor te zorgen dat er met recht sprake is van een gemengd koor, is popkoor Amuzed dringend op zoek naar mannen.

Eén van de nummers uit het repertoire is ‘I want it all’ van Queen. Een prachtig nummer dat nóg beter tot zijn recht komt met een mooie bas- en tenorpartij. Bij deze dus de vraag aan alle mannen tussen de 18 en 55 jaar in Beilen en omgeving: “Ben je woensdagavond vrij en wil je graag zingen in een enthousiast koor?” Twijfel dan niet en kom een avond met het koor meezingen. Op woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur repeteren de leden bij DAAD architectenbureau Paltz 21 in Beilen. En voor alle vrouwen in dezelfde leeftijdsgroep en uit dezelfde regio: jullie zijn natuurlijk ook van harte uitgenodigd om de sopraan- en altpartijen te laten groeien. Wees welkom!!

Sinds 1 maart jl. heeft popkoor Amuzed een nieuwe dirigent in de persoon van Martijn van Limbeek. Martijn heeft aan de conservatoria van Den Haag en Utrecht respectievelijk de opleiding docent muziek en jazz- en poppiano gestudeerd. Sinds ruim drie jaar is hij als dirigent werkzaam voor diverse koren. Martijn is een gepassioneerd musicus en iemand die het sociale aspect van samen musiceren erg leuk en boeiend vindt. De leden van popkoor Amuzed zijn heel blij dat Martijn samen met hen wil werken om hun ambities waar te maken!

Foto Martijn

Volgend jaar bestaat popkoor Amuzed 5 jaar en de voorbereidingen voor een jubileumconcert zijn inmiddels gestart. Te zijner tijd is hierover informatie te vinden op onze website www.popkooramuzed.nl en op onze Facebook pagina.

Popkoor Amuzed
DAAD Architectenbureau
Paltz 21      
9411 PM - Beilen

popkooramuzed@hotmail.com

Repeteren doen we elke woensdagavond van 20:00u tot 22:00u. Als het je leuk lijkt om met ons mee te zingen, dan ben je van harte welkom om een keer te komen kijken!